Xania

Ανανέωση συνεργασίας συλλόγου «Ορίζοντας» με «ΑΝΕΚ Lines» και «Blue Star Ferries»

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα Κεντρικά Γραφεία της ANEK LINES, όπου παρευρέθησαν ο κ. Γεώργιος Αρχοντάκης – Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝEK LINES και γνωστός Νευροχειρουργός και η κ. Άννα Νικολακάκη – Υπεύθυνη Χορηγιών, ενώ από τον Σύλλογο «Ορίζοντα» ο κ. Σπυρίδων Αδοντάκης – Πρόεδρος του ΔΣ, η κ. Αρχόντισσα Αναστασάκη – Μαρκετάκη, Γραμματέας του ΔΣ, η κ. Μαρία Βαρουξάκη – Μέλος του ΔΣ και η κ. Ρούλα Δρακάκη – Κοινωνική Λειτουργός.

Σε φιλικό κλίμα συζητήθηκε η ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας μεταξύ των Εταιρειών ANEK LINES & BLUESTAR FERRIES και του Συλλόγου «Ορίζοντα», που αφορά την ευγενική χορηγία των Εταιρειών με δωρεάν μεταφορά των συνανθρώπων μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, οι οποίοι μεταβαίνουν στην Αθήνα για να υποβληθούν σε θεραπείες, ειδικές εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις και μεταμοσχεύσεις σε Νοσοκομεία της Πρωτεύουσας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αδοντάκης ευχαρίστησε τον κ. Αρχοντάκη για την συμβολή της ΑΝΕΚ LINES στις ανάγκες των Κρητικών εδώ και 19 χρόνια. Η αρωγή της εταιρείας, όπως είπε ο Πρόεδρος του Ορίζοντα, είναι καθοριστικής σημασίας για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και της συνολικής στήριξης που προσπαθεί ο Σύλλογος να παρέχει στους ασθενείς, κατά τη διάρκεια του αγώνα που δίνουν για ΖΩΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/600854/ananeosi-synergasias-syllogou-orizontas-me-anek-lines-kai-blue-star-ferries/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button