Xania

Συναντήσεις Παπαδογιάννη με τους υποψήφιους βουλευτές Ιωάννη Κασσελάκη και Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 12/05/2023, οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων, κύριοι Ιωάννης Κασσελάκης και Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Αρχικά, στο γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ., κ. Άρη Παπαδογιάννη, βρέθηκε ο κ. Ιωάννης Κασσελάκης, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μεγάλα υδραυλικά έργα που εκτελεί ο «Οργανισμός», αλλά και για το θέμα της διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού σε ολόκληρο το νησί.

Λίγη ώρα αργότερα, στην έδρα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, βρέθηκε ο κ Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, είχε συνεργασία με τον κ. Παπαδογιάννη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να συνομιλήσει με το προσωπικό του Ο.Α.Κ. Ο ίδιος εξήρε το τεχνικό έργο και την επιστημονική επάρκεια των υπηρεσιών του «Οργανισμού», υπογραμμίζοντας τα «άλματα» που έχουν επιτευχθεί, σε επίπεδο υλοποίησης και ωρίμανσης μελετών, για πολύ σημαντικά έργα που εκτελούνται ή προγραμματίζονται στο νησί, ένας τομέας, στον οποίον – όπως ο είπε – «είχαν διαπιστωθεί σημαντικά κενά, τα προηγούμενα χρόνια».

Τόσο ο κ. Μαρκογιαννάκης, όσο και ο κ. Κασσελάκης, δήλωσαν την πλήρη στήριξή τους στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και στο έμψυχο δυναμικό του, ενώ αμφότεροι, αναγνώρισαν ακόμη, ότι τα τελευταία χρόνια, ο Ο.Α.Κ., βρίσκεται σε διαρκή ανοδική τροχιά.

«Είχα την χαρά να υποδεχθώ δυο πραγματικούς φίλους, τόσο προσωπικούς όσο και του Ο.Α.Κ.. Τους ευχαριστώ πολύ για το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνουν διαχρονικά, για την λειτουργία του Ο.Α.Κ. αλλά και για την διάθεση συνεργασίας που επιδεικνύουν, για την επίλυση, των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Τους εύχομαι δε, σε προσωπικό επίπεδο, στον καθ’ έναν ξεχωριστά, καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές που συμμετέχουν», ανέφερε μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

https://creta24.gr/synantiseis-papadogianni-toys-ypopsifioys-voyleytes-ioanni-kasselaki-alexandro-markogiannaki/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button