Xania

Το Σάββατο στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης

Περίπου μια εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου και οι πολιτικοί αρχηγοί πυκνώνουν τις περιοδείες και τις πολιτικές τους ομιλίες.

Το Σάββατο 13 Μαΐου θα βρεθεί στα Χανιά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πολιτική του ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης στις 19.30 το απόγευμα στην οδό Μουσούρων και Τσουδερών.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μάλιστα, θα βρεθεί ξανά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο στις 19 Μαΐου και η πολιτική του ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ανδρουλάκης στο CRETA: Να γίνει ξανά η Κρήτη κάστρο του ΠΑΣΟΚ

Για μετά τις εκλογές παρέπεμψε χρονικά τις αποφάσεις του, σχετικά με τη βουλευτική έδρα που θα διατηρήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην Τηλεόραση CRETA και τον Σωτήρη Μεταξά, από το γραφείο του στη Βουλή, ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα είναι η κατάκτηση ενός μεγάλου εκλογικού ποσοστού στην ιδιαίτερη πατρίδα του με τις αποφάσεις σχετικά με την επιλογή του για την έδρα που θα διατηρήσει να ανακοινώνονται μετά την 21η Μαΐου.

«Είναι ένα ζήτημα το οποίο θα το ανακοινώσω μετά τις εκλογές», απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε σχετικό ερώτημα και πρόσθεσε πως : «Προτεραιότητά μου είναι μαζί με τους συντρόφους που δίνουν τη μάχη στο Ηράκλειο να φέρουμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Ένα ποσοστό που θα αποτελέσει μήνυμα για όλη την Κρήτη και για όλη την Ελλάδα».

Βάσει της εκλογικής νομοθεσίας, οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν δικαίωμα να είναι υποψήφιοι σε τρεις εκλογικές περιφέρειες και να επιλέξουν μετά τις εκλογές σε ποια από αυτές θα κρατήσουν την έδρα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, στην Α΄ Θεσσαλονίκης και στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

«Δεν θα μπορούσα να μην είμαι υποψήφιος στην Κρήτη. Το θεωρώ χρέος μου. Η προσπάθειά μου είναι να αλλάξω την Ελλάδα. Δεν ξεχνάω τις ρίζες μου», επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος έβαλε ψηλά τον πήχη για το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη.

«Πιστεύω ότι με τα νέα μας ψηφοδέλτια, το νέο στελεχιακό δυναμικό, με ανθρώπους υψηλού κύρους και γνώσεων, με εκπροσώπηση σε επιστημονικούς φορείς, στον αγροτικό τομέα, στην καθημερινότητα, μπορούμε απ’ άκρη σ’ άκρη της Κρήτης να δημιουργήσουμε την ελπίδα της αλλαγής και να είναι ξανά η Κρήτη το κάστρο του ΠΑΣΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε και για τις μετεκλογικές συνεργασίες. Δείτε όσα είπε στην Τηλεόραση CRETA:

 

https://creta24.gr/to-savvato-stin-kriti-o-nikos-androylakis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button