Xania

Κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφθηκε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης

Τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στην Αγυιά Χανίων, επισκέφθηκε την Παρασκευή 28/04/2023, κλιμάκιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, τα μέλη του οποίου, είχαν συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ., κ. Άρη Παπαδογιάννη.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στα Χανιά, κ.κ. Αλέκο Μαρινάκη, Δημήτρη Ανθούση και Ιωάννη Ντουνιαδάκη.

Στην διάρκεια της συνάντησης, έγινε μια αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά του κ. Παπαδογιάννη, για το ρόλο που επιτελεί ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, για τα έργα που εκτελεί και διαχειρίζεται αλλά και για εκείνα που έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης και για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την καθημερινή του λειτουργία.

Ιδιαίτερη ακόμη συζήτηση, έγινε για την συνδρομή του Ο.Α.Κ. στην υλοποίηση έργων, που εκτελούνται σε συνεργασία με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε ολόκληρο το νησί.

«Είχα την χαρά να ενημερώσω τα μέλη του Κλιμακίου του ΚΚΕ που με επισκέφθηκαν, για το ρόλο που επιτελεί ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και για τα σημαντικά έργα που υλοποιεί και που διαχειρίζεται. Είχαμε μια παραγωγική και ενδιαφέρουσα συζήτηση, για την λειτουργία του «οργανισμού». Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψήφιους και τους ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους για τον ΟΑΚ», ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Παπαδογιάννης.

https://creta24.gr/klimakio-kke-episkefthike-ton-dieythynonta-symvoylo-organismoy-anaptyxis-kritis/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button