Ελλάδα

«Πυροβόλησε τα παιδιά από τα 5 μέτρα», λέει οικογενειακός φίλος των 16χρονων

Ένα «πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την ένοπλη επίθεση σε βάρος δύο 16χρονων χθες το βράδυ στο Λαγονήσι καθώς οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν μέσα από τις καταθέσεις των θυμάτων το προφίλ του δράστη αλλά και το κίνητρο που όπλισε το χέρι του τραυματίζοντας ελαφρά το ένα παιδί.

Οικογενειακός φίλος των εφήβων περιγράφει πως έπεσε ο πυροβολισμός στην οδό Κολοκοτρώνη, σύμφωνα με όσα του μετέφερε ο πατέρας του 16χρονου που γλίτωσε από τα πυρά του άγνωστου άνδρα.

Όπως λέει, ο δράστης δεν μιλούσε ελληνικά και πυροβόλησε εν ψυχρώ προς την πλευρά των 16χρονων από απόσταση πέντε μέτρων.

«Ο πατέρας του ενός παιδιού είναι φίλος και μου είπε ότι τα παιδιά γυρνούσαν από βόλτα και επέστρεφαν σπίτι τους. Ξαφνικά, από ένα αυτοκίνητο με μαύρα, φιμέ τζάμια, βγήκε ένας άνδρας, αλλοδαπός, δεν μιλούσε ελληνικά, ο τόνος της φωνής του ήταν σαν να τους βρίζει και στα 5 μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε το ένα παιδί, έτσι ξαφνικά.

Τα παιδιά έτρεξαν μετά και βούτηξαν σε ένα χωράφι για να γλιτώσουν και το αυτοκίνητο έφυγε», εξηγεί ο φίλος του πατέρα ενός εκ των θυμάτων ενώ επισημαίνει πως οι 16χρονοι δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμές ώστε να γίνουν στόχος.

«Είναι οικογένεια-στολίδι και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα τα παιδιά. Είναι αθλητές και οι δύο και είναι πολύ καλά παιδιά. Ο ένας είναι σε σοκ, συντετριμμένος και έχει πάει στο Νοσοκομείο για να δει το φίλο του. Ο άλλος, ευτυχώς, γλίτωσε τα χειρότερα. Ένα επιπόλαιο τραύμα στο πόδι έχει», τονίζει ο ίδιος.

πηγή: creta24

pyrovolise-ta-paidia-ta-5-metra-leei-oikogeneiakos-filos-ton-16chronon/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button