Lifestyle

Τα ζώδια της Πέμπτης (18.05.2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης 18.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη. 

ΚΡΙΟΣ

Πολλές οι συζητήσεις κι οι επαφές για οικονομικά ζητήματα με τη Σελήνη στον Ταύρο, που συμπληρώνει το πλανητικό σύμπλεγμα στον τομέα των οικονομικών σας κι αν δεν είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας θα βγείτε κερδισμένοι. Προσέξτε τις υπερβολές με τα χρήματά σας και κρατήστε άμυνες ώστε να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο.

Η ερωτική σας ζωή είναι σε αρμονία και περνάει από το μυαλό σας το ενδεχόμενο του γάμου. Η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις με το ταίρι σας και κατάστρωση μελλοντικών σχεδίων. Οι ελεύθεροι δίνετε την εντύπωση πως είστε σνομπ. Ξεπεράστε τις ανασφάλειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η επιθυμία σας για περισσότερη ανεξαρτησία και αυθορμητισμό αυξάνεται και μπορεί να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη ή να επιλύσετε ένα πρόβλημα. Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανοίγει την καρδιά και το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες, αλλά δεν πρέπει να υπερεκτιμήσετε τον εαυτό σας αναλαμβάνοντας μεγάλα ρίσκα.

Παρεξηγήσεις με φίλους για αισθηματικά ζητήματα θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας και πρέπει να σκεφτείτε αν αξίζει να χαλάσει η φιλία σας. Ωστόσο, αν νιώθετε προδομένοι, η λήξη θα είναι μονόδρομος. Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας προτού αποφασίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθήματα, οι αναμνήσεις και η ισχυρή διαίσθηση μπορούν να αλλάξουν εντελώς την προοπτική σας και να σας ωθήσουν σε ένα εντελώς νέο μονοπάτι. Όμως, προσέξτε την ένταση που σας προκαλούν θέματα σπουδών, ή ένα ταξίδι που θα κάνετε. Η ανάληψη πολλών ευθυνών είναι ψυχοφθόρα και χρειάζεστε οπωσδήποτε ξεκούραση. 

Ενώ δεν σας αρέσει να ασχολείστε με το παρελθόν, σκέψεις και συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια σας ωθούν σε αναδρομές που βαραίνουν τον ψυχισμό σας. Διώξτε τις δυσάρεστες σκέψεις και μην αφήνετε να ρίχνουν τη διάθεσή σας. Οραματιστείτε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε μια ιδέα, προκειμένου να τη μελετήσετε καλύτερα. Ενδεχομένως να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το να χάσετε κάτι για το οποίο έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο. Οι σημερινές ενέργειες εφιστούν τη συναισθηματική σας προσοχή στους στόχους σας.

Το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σας ωθεί σε αναζήτηση αναζωογονητικών αλλαγών σε σκηνικά ή δραστηριότητες που προάγουν τη συναισθηματική ανανέωση. Μπορεί να αναπτυχθούν φιλίες ή θα μπορούσατε να συνδεθείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους και ιδέες.

ΛΕΩΝ

Προσέξτε σήμερα καθώς έχετε μια τάση να σκέφτεστε υπερβολικά τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και πιθανώς να ανησυχείτε για πράγματα που δεν είναι υπό τον έλεγχό σας. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα είναι περίπλοκο καθώς διεγείρει τις φιλοδοξίες με πιεστικό τρόπο. Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε με εποικοδομητικούς τρόπους.

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας με αποτέλεσμα να μένει στην άκρη η προσωπική σας ζωή. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας, απολαύστε τις στιγμές με το ταίρι σας και μην καταγίνεστε συνεχώς με τους προβληματισμούς της καθημερινότητας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι αν προσπαθήσετε να έχετε τον έλεγχο στα πάντα. Με τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που οδηγεί σε υπερβολές με τη εργασία, τη ρουτίνα ή την υγεία σας θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ώστε να μπορείτε να εργαστείτε, να βάλετε τάξη στη ζωή σας και να απολαύσετε περισσότερες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Η έμπνευσή σας είναι στα ύψη και θα νιώσετε ενθουσιασμό με μια καινούρια ιδέα. Εξασκήστε τα ταλέντα σας καθώς οι δημιουργίες σας θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Φίλοι θα σας ενθαρρύνουν να προωθήσετε τα έργα σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα αυξάνει τη φαντασία σας και σας βοηθά να πηγαίνετε με τη ροή αντί να βιάζεστε ή να πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Μπορεί να υπάρχουν διαισθητικές προαισθήσεις που σας οδηγούν σε δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσετε την εργασία ή την υγεία σας και η μέρα θα είναι πολύ παραγωγική.

Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα σας βάζει σε διαδικασία αναθεώρησης της σχέσης σας καθώς αλλάζουν οι προσδοκίες σας. Ενδεχομένως να φοβάστε τη δέσμευση ή να μην ικανοποιούνται οι ανάγκες σας. Οι ελεύθεροι αν ξεπεράσετε τους φόβους για απόρριψη θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη όσον αφορά την εξισορρόπηση των οικογενειακών σας σχέσεων. Με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα μπορεί να νιώσετε περιορισμένοι και θα πρέπει να αποφασίσετε ποιες αλλαγές είναι κατάλληλες για εσάς. Η αντιμετώπιση των φόβων είναι απαραίτητη στην παρούσα φάση καθώς σας προκαλούν στασιμότητα.

Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση και αποδοχή σε μια σχέση με το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σας κάνει πιο συμπονετικούς και να βελτιώσετε κάποιες καταστάσεις που σας είχαν απομακρύνει από ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ιδανική στιγμή για επίλυση παρεξηγήσεων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Τα γεγονότα υποδεικνύουν την ανάγκη να αποφύγετε τις υπερβολές σε εργασιακά καθήκοντα που έχετε αναλάβει. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αναθέσετε μέρος της δουλειάς σας σε τρίτους και να ρίξετε τους ρυθμούς σας. Μη σας παρασύρει η ανάγκη σας να προκαλέσετε θετικές εντυπώσεις και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι ευθύνες δεν τελειώνουν ποτέ.

Μια φιλανθρωπική ή δημιουργική δραστηριότητα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να βγει στην επιφάνεια η πιο ήπια και στοχαστική πλευρά σας. Η ειρήνη, η ομορφιά και η αρμονία στο σπίτι θα σας χαλαρώσουν και θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία σας να απελευθερωθείτε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα και τρόπους έκφρασης αυξάνεται με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα και η υπερβολική προσκόλληση σε μεθόδους που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια μπορεί να εμποδίσουν αυτή τη διαδικασία. Ενδεχομένως να υπάρξει σύγχυση στις σχέσεις και πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι.

Καινούριες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα αποκτήσετε μέσω ενός χόμπι ή μιας ομαδικής δραστηριότητας και εκτός ότι θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα βελτιώσετε και την ερωτική σας ζωή. Αναζητήστε νέες διεξόδους και στην ψυχαγωγία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα επηρεάζει τον μήνα σας και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ οικιακών αναγκών και προσωπικών στόχων ή αναγκών. Μην υποκύψετε στις πιέσεις να τα έχετε όλα στην εντέλεια και προσπαθήστε να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Επαναπροσδιορίστε τις προτεραιότητές σας.

Από το απόγευμα και μετά εστιάσετε σε δραστηριότητες που θα ξεκουράσουν το μυαλό σας και θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Μια βόλτα με φίλους, μια ταινία στον κινηματογράφο, επίσκεψη σε κάποια έκθεση θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ήλιο αυξάνει την έμπνευσή σας και νέες ιδέες σας ενθαρρύνουν να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Παράλληλα η συμπόνια σας σάς κάνει να δείχνετε περισσότερη κατανόηση στους άλλους και μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις που πέρασαν κάποια κρίση ή να βοηθήσετε κάποιους που έχουν ανάγκη.

Με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα αντιμετωπίζετε ανασφάλειες ή φόβους που σας εμποδίζουν να πείτε αυτό που νιώθετε και να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Εκφραστείτε πιο ελεύθερα και βγάλτε από μέσα σας όσα σας προκαλούν ψυχική φόρτιση.

 

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-pemptis-18052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button