Αθλητικά

Έκοψε την πίτα του ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων όπως κάθε χρόνο μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις εγκαταστάσεις  του, στο Νεώριο Μόρο στο Παλιό Λιμάνι Χανίων.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, αθλητές και φίλους του ΙΟΧ μετά από δύο χρόνια απουσίας εξαιτίας των μέτρων κατά του Covid-19, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων άνοιξε τις πόρτες του, σε μια ζεστή και λιτή τελετή όπως άρμοζε στην ημέρα.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης και εκπρόσωποι των τοπικών και των στρατιωτικών Αρχών του Νομού, ο Διοικητής του Α’ Λ.Τ. Χανίων Πλωτάρχης (Λ.Σ.) κ. Ευάγγελος Κοκολογιαννάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων κ. Εμμανουήλ Κοτσιφάκης, ο πρόεσρος του Λ.Τ Χανίων κ. Δημήτρης Βιριράκης, ο πρόεδρος της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ- BLUE STAR κ. Γιώργος Κατσανεβάκης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Κ. Αντώνιος Ροκάκης, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κ. Γιάννης Χίνος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ελευθέριος Κοπάσης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, η  Προϊσταμένη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κα Κατερίνα Ζομπανάκη και ο πρόξενος της Σλοβακίας κ. Σταύρος Πατεράκης.

Μετά την ευλογία της πίτας από αιδεσιμότατο πατέρα Δημήτριο Λιόλιο ακολούθησε το κόψιμο της πίτας από τον  πρόεδρος του ΙΟΧ, Τάσο Νικολάου, στην ομιλία του έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ανέπτυξε τους στόχους του Ομίλου, για το νέο έτος.

Το φλουρί της βασιλόπιτας συνοδευόταν με ένα συμβολικό δώρο το οποίο και έπεσε στην Σπυριδούλα Τσιλιγιάννη μέλος του Ομίλου του ΙΟΧ.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων ανανεώνει το ραντεβού του με την έναρξη του πρωταθλήματος Ανοικτής Θάλασσας 2023 καθώς και τη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νήσων Αιγαίου και Κρήτης από 18-25/02/2023 στις εγκαταστάσεις του ΝΑΚ Σούδας.

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Έκοψε την πίτα του ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button