Αθλητικά

Όλοι μέσα για Αιγάλεω

Δίχως απρόοπτα θα υποδεχτούν τα Χανιά την Καλαμάτα την Κυριακή στις 14:45, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να μην ανακοινώνει αποστολή, κάτι που θα κάνει λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να διατηρηθούν οι μαθηματικές ελπίδες που υπάρχουν για την άνοδο στη Super League, τα Χανιά θα υποδεχτούν την Καλαμάτα την Κυριακή στις 14:45 για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Super League.

Παρά τη μεγάλη διαφορά που έχει δημιουργηθεί από την πρωτοπόρο Καλλιθέα, στα Χανιά έχουν θέσει ως στόχο το απόλυτο νικών στους εναπομείναντες τρεις αγώνες που έχουν, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έρθει η άνοδος.

Αυτό τόνισε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές τη νίκη στον αγώνα με την Καλαμάτα, ώστε να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για την επίτευξη του στόχου.

Η προετοιμασία των Χανίων για το ματς με την ομάδα της Μεσσηνίας ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, με τον Γιάννη Ταουσιάνη να μην ανακοινώνει αποστολή για τον αγώνα, κάτι που θα κάνει λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού.

Με εξαίρεση τον Παναγιώτου ο οποίος τη Μεγάλη Δευτέρα θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του στο χιαστό και τον επίσης τραυματία Κλέιμαν που έχει άδεια για ιατρικούς λόγους, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του.

https://creta24.gr/oloi-mesa-gia-aigaleo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button