Τουρισμός

Τουρισμός: Ενθαρρυντικά μηνύματα για την Κρήτη τη φετινή σεζόν

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την Κρήτη, που «έρχονται» από την τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA και στην εκπομπή Πρώτη Θέση, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνου Μανώλης Τσακαλάκης σημείωσε πως ένα μεγάλο κομμάτι του κρητικού τουρισμού, βρίσκεται στην έκθεση, μετά από δύο χρόνια. «Ήρθαμε ξανά με πολύ καλή παρουσία σαν Κρήτη και σαν Ελλάδα, η εκπροσώπηση είναι άποψη, έχουν έρθει πολλοί ξενοδόχοι». 

Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλάκη, τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά καθώς όλοι οι tour operators, έχουν «χτίσει» μια πολύ καλή άποψη για το νησί από την περσινή χρονιά, αναμένοντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την φετινή τουριστική σεζόν. «Πάντα συζητάμε με το ερωτηματικό, για το αν θα παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν και δεν έχουμε κάτι ανησυχητικό, όπως π.χ. να φουντώσει η πανδημία. Ελπίζω να μην έχουμε κάποια δυσάρεστη εξέλιξη».

Υπογράμμισε δε, πως με εξαίρεση την Γερμανία, οι περισσότερες αγορές έχουν θετική άποψη για την Κρήτη. 

«Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο είναι μαζί. Είναι σε πολύ καλό επίπεδο, η Αγγλία έχει δείξει επίσης καλά αντανακλαστικά αλλά και η Γαλλία για πρώτη φορά μετά από μερικά χρόνια, ξεκίνησε δυναμικά με αρκετά groups» τόνισε ο κ. Τσακαλάκης.

Choose Crete!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ίδρυση ενός νέου ιδιωτικού φορέα, με όνομα «Choose Crete» που δημιουργήθηκε με στόχο την τουριστική προώθηση και προβολή του νησιού σε βασικές αγορές, κυρίως της Ευρώπης, αλλά και παγκοσμίως.

Το τιμόνι του νέου – αυτού – φορέα, έχει αναλάβει ο Λεωνίδας Μπαμπάνης, σύμφωνα με τον κ. Τσακαλάκη, και τις επόμενες ημέρες, θα πραγματοποιηθούν τα «αποκαλυπτήρια»!

 

πηγή: creta24

toyrismos-entharryntika-minymata-tin-kriti-ti-fetini-sezon/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button